Your browser is out of date!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Try Firefox or Chrome!

Gintarė Liaučiuvienė

 

tel: 8-606-75061

 

gintare@sveikatoskeliu.lt

 

Skype - linasgintare

Acidophilus Plus

„Gerosios“ žarnyno bakterijos naudingos sveikatai. Trukdo ligas sukeliančių („blogųjų") bakterijų ir patogeninių grybelių augimui, pagerina mikrobų, gyvenančių mūsų žarnyne, balansą. Tūkstančius metų visame pasaulyje žmonės vartojo pieno produktus, kurie pagaminti veikiant šioms naudingoms bakterijoms (jogurtas, sūris, fermentuotas pienas). Tiek moksle, tiek liaudyje suprantamas teigiamas šio maisto poveikis sveikatai. GNLD naudingųjų bakterijų maisto papildas „Acidophilus Plus" apima veiksmingumą ir technologiją, garantuojančią, kad gyvų organizmų nesunaikins skrandžio rūgštis, jie pasieks žarnyną, ir suteiks penkis milijardus gyvų organizmų, galinčių palaikyti optimalią virškinamojo trakto veiklą.

 

Pagrindiniai privalumai:

• Penki milijardai „gyvų" mikroorganizmų vienoje kapsulėje - tai prilygsta 10 jogurto porcijų. Patogu vartoti - tik viena kapsulė per dieną.

• Originalus mišinys: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium animalis ir Streptococcus thermophilus.

• Ypatinga „Gel-Gard” apsaugos sistema garantuoja bakterijų patekimą į žarnyną, apsaugodama jas nuo agresyvios skrandžio rūgšties. Taip užtikrinama, jog į žarnyną pateks maksimalus „gyvų” bakterijų skaičius.

• Gerosios bakterijos jūsų virškinamojo trakto florai.

Vartojimas:

Vartokite 1 kapsulę per dieną.

 

Plačiau apie probiotikų naudą.

"Probiotikai - gamtos antibiotikai"

Visą laiką mes esame potencialios infekcijos sukėlėjų apsuptyje. Ar susirgsime ar ne, priklauso ne tik nuo to, kokį kiekį infekcijų sukėlėjų gausime, bet ir nuo mūsų gerųjų bakterijų balanso. Geros bakterijos naudingos dėl to, jog joms pačioms reikia maisto medžiagų, ir jeigu jos suvartoja maisto medžiagas, tai jų nebelieka infekciją sukeliantiems mikrobams. Kitas gerųjų bakterijų poveikis yra tas, kad jos blokuoja receptorius, prie kurių prilimpa kenksmingos bakterijos, kad vėliau pakliūtų į organizmo vidų, pavyzdžiui į kraują, ir ten sukeltų infekcinį susirgimą. Tačiau, svarbiausia probiotikų reikšmė yra ta, kad šios bakterijos gamina pieno rūgštį ir vandenilio peroksidą, kurie abu stabdo pavojingų bakterijų dauginimąsi. Tokiu būdu geros bakterijos veikia, kaip natūralūs antibiotikai. Jos stabdo E.colli ir Enterobacteria vystymąsi, apsunkina gyvenimą stafilokokams, kurie dažniausiai sukelia gerklės ir ryklės uždegimus, Salmonella ir Campylobakter, kurie sukelia didžiausią kiekį maisto-toksinių infekcijų. Visame pasaulyje per metus nuo maisto-toksinių infekcijų miršta virš milijono gyventojų.

Probiotikai ne tik apsunkina infekcijas sukeliančių mikrobų dauginimąsi, bet ir stiprina mūsų imuninę sistemą. Šešios studijos nustatė, kad įvairios gerųjų bakterijų rūšys tiesiogiai pagerina imuninės sistemos veiklą. Tai reiškia, kad probiotikų naudojimas yra labai svarbus komponentas vėžio ir alergijų gydyme, ir virusinių, parazitinių ir grybelinių, kaip Candida albicans, kuri sukelia pienligę, infekcijų gydyme. Probiotikai labai efektyviai padeda išgyti nuo recidyvuojančių šlapimo pūslės infekcijų, sinusito ir tonzilito."

 

Šaltinis: „Nauja Optimalios mitybos biblija“ Psl. 213-214.

Produkto etiketė PDF formatu:

Elektroninė parduotuvė